FAQ

Lars får tit de samme spørgsmål. Derfor har vi samlet nogle af hans svar her:

 

1. Jeg ved intet om hjerneforskning, neuropsykologi og neuropædagogik. Kan jeg få noget ud af foredragene?

Foredragene er tilrettelagt på en sådan måde, at alle uanset forudsætninger kan forstå og få god gavn af indholdet.
Foredragene giver et indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan man kan benytte denne viden. Man får også teknikker, som man selv, også uden forudsætninger, kan benytte. Du kan læse mere om foredragene her.

2. Jeg mener, at vi alle har noget med i bagagen, og det er helt menneskeligt en gang imellem at reagere uhensigtsmæssigt. Var det ikke bedre, at vi bare tog hensyn til hinanden og accepterede, at vi er, som vi er?

Det er en måde at anskue tingene på, og hvis det er den metode, man selv ønsker, så skal man selvfølgelig gøre det.
Men hvis nu der er to personer i et rum, og den ene ønsker, at det skal mere varme på, og den anden ønsker, at det skal være koldere, hvem skal så tage hensyn til hvem? Uanset hvad man vælger, vil en af personerne føle sig ”uretfærdigt” behandlet, hvis man tager hensyn til den anden. Det er ikke hensigtsmæssigt.
Ved hjælp af opmærksomhedstræning kan man undgå, at man altid føler sig uretfærdigt behandlet og dermed reagerer uhensigtsmæssigt. Du kan gratis lave opmærksomhedstræning her. Via bøgerne og foredragene får du viden om, hvad det er, der sker i hjernen, og teknikker til at undgå at reagere uhensigtsmæssigt.

3. Jeg kunne godt tænke mig en vejleder, coach eller terapeut. Kan det også lade sig gøre?

Ja, det kan godt lade sig gøre efter individuel aftale. Men hovedtanken er at gøre folk uafhængige af andre, så man kan klare det selv. Den form for coaching og mentaltræning, jeg tilbyder, er hjælp til selvhjælp. Der er hele tiden fokus på, hvad klienten selv kan gøre, og hjælpen består i at give teknikker til det. Du kan kontakte mig her.

4. Min virksomhed eller forening har ikke booket et foredrag endnu. Jeg kunne godt tænke mig at deltage selv. Bliver der arrangeret offentlige foredrag, hvor man kan tilmelde sig som enkeltperson?

Ja, der bliver løbende arrangeret offentlige foredrag rundtomkring i landet. Du kan via dette link få tilsendt en mail, når der er ”åbne” foredrag i dit lokalområde.

Ønsker du helt uforpligtende at høre mere om vores foredrag?