Foredragsholder

Lars Fomsgaard (f. 1959) er selvstændig hjerneforsker, hypnotisør, mentaltræner, coach, forfatter og foredragsholder. Lars har siden 1977 praktiseret amygdala-terapi, en teknik til at forstå og forvandle følelser, som man selv finder uhensigtsmæssige.

Vi har alle noget med i ”bagagen” i form af oplevelser, opdragelse, vores gener og kromosomer og har derfor forskellig belastningsevne og robusthed. Der er ofte tale om ting, man ikke selv har været herre over. Derfor er det korrekt at sige, at man ikke kan gøre for, at man har det, som man har det. Men nyheden er, at man kan gøre noget ved det. Lars har lidt af stort set alle eksisterende fobier, herunder angst, mindreværdskomplekser og generthed, men er i dag fri for dem alle.

Der har været rigeligt af dårlige ting i ”bagagen”, men Lars ville ikke acceptere, at dette skulle bestemme over hans liv. Derfor besluttede han i 1977 at gøre noget ved det. Efter mere end 40 års studier, forskning og øvelser har han i dag en stor viden om, hvordan man kan undgå at blive styret af de dårlige ting i bagagen. Derudover ved han, hvordan man kan ændre ”bagagen” fra noget negativt til noget positivt. Lars har på denne baggrund udviklet simple hjernetræningsprogrammer, som alle kan benytte, ganske gratis. Fem minutters daglig træning i nogle uger har en revolutionerende effekt. Andre behøver ikke, ligesom Lars har gjort det, bruge 40 år på dette.

Denne viden, der blandt bygger på hjerneforskning, neuropsykologi og neuropædagogik, bliver nu offentlig tilgængelig via bøger og foredrag. Den avancerede forskning og viden er omsat til ”menneskesprog”, hvilket betyder, at alle uden forkundskaber vil kunne forstå det og få glæde af det. Målet er ikke at ændre verden, men at hjælpe, give viden og redskaber til de personer, som selv ønsker at forstå og fjerne uhensigtsmæssige følelser og reaktioner i deres liv.

Lars Fomsgaard (f. 1959) er selvstændig hjerneforsker, hypnotisør, mental træner, coach, forfatter, og foredragsholder. Lars har siden 1977 praktiseret Amygdala-terapi; en teknik til at forstå og forvandle følelser, som man selv finder, er uhensigtsmæssige

Lars Fomsgaard har i mange år undervist og holdt foredrag, både for børn, unge, voksne, virksomheder og ledere. Han har nu valgt at fokusere foredragene på:

 

  • Lær at styre dine tanker og følelser
  • at FORSTÅ og FORVANDLE uhensigtsmæssige FØLELSER
  • undgå ANGST og DEPRESSION,
  • bliv fri for STRESS
  • KONFLIKT og KONFLIKTHÅNDTERING

Ønsker du helt uforpligtende at høre mere om vores foredrag?