Nyt Foredrag:
Lær at styre dine tanker og følelser

Foredrag

Du har mulighed for at booke følgende standardforedrag eller få et foredrag, som er tilpasset lige præcis dine ønsker. Der bliver også udbudt offentlige foredrag, som det er muligt at deltage i som enkeltperson. Du kan se mere om disse muligheder her.

at FORSTÅ og FORVANDLE uhensigtsmæssige FØLELSER

Følelser kan nogle gange føles i maven eller andre steder i kroppen, men reelt er følelser noget, der sker i hjernen. Dette foredrag giver dig indblik i, hvordan hjernen er opbygget, og hvor i hjernen følelserne er. Du får også indblik i, at det meste af det, der foregår i hjernen, blandt andet følelserne, er automatiske processer uden bevidst kontrol. Disse automatiske processer er årsagen til, at vi har uhensigtsmæssige følelser og reaktioner. Du får viden om, hvordan man bevidst, ved hjælp af opmærksomhedstræning, kan undgå og forvandle de uhensigtsmæssige følelser og reaktioner.
Foredraget giver dig, på en letforståelig måde, indblik i, hvad der sker i hjernen, når man laver opmærksomhedstræning. Den viden, du får, gør dig i stand til at undgå angst og depression, blive fri for stress, undgå konflikter og andre uhensigtsmæssige følelser og reaktioner. I foredraget får du også en forklaring på, hvorfor nogle politikere, ledere og andre bliver grænseoverskridende eller krænkende, når de har drukket for meget alkohol. Ligeledes får du en forklaring på, hvorfor der er nogle, der benytter en rå, hård og grov tone på de sociale medier.
Du kan læse mere om foredraget her. Du kan booke eller sende en uforpligtende forespørgsel om foredraget her.

undgå ANGST og DEPRESSION

Angst og depression bliver betegnet som en folkesygdom, og knap 700.000 danskere får hver dag medicin mod angst eller depression. I dette foredrag, som pårørende også kan have stor gavn af, får du indblik i, hvad der sker i hjernen, når man bliver ramt af angst og depression. På hjernescanninger kan man se, at uanset om der er tale om eksamensangst eller angst for edderkopper, er det den samme ubevidste reaktion, der finder sted i hjernen. Ved depression kan man se, at der er nogle fastlåste mønstre, der holder en i nedtrykt tilstand. Du får i dette foredrag en viden, der gør det muligt for dig at undgå angsten, slippe af med angsten samt tackle og forebygge depression.
Nyere forskningsresultater viser, at opmærksomhedstræning har en revolutionerende effekt. Ved dette foredrag får du indblik i, hvordan det virker, og hvad du selv kan gøre. Du får også gratis adgang til at benytte disse træningsprogrammer. Bare to ugers opmærksomhedstræning har en fantastisk effekt.
Du kan læse mere om foredraget her. Du kan booke eller sende en uforpligtende forespørgsel om foredraget her.

bliv fri for STRESS

Mellem en og halvanden million danskere skønnes at lide af stress. Men det betyder også, at et sted mellem fire og fem millioner mennesker i Danmark IKKE lider af stress. Hvis man tager to personer, der arbejder med det samme det samme sted, og udsætter dem for det samme pres, er der nogle, der bliver sygemeldt på grund af stress, mens andre samme sted har det helt fint.
I dette foredrag får du indblik i, hvad der sker i hjernen hos dem, der får stress, og dem, der ikke får stress. Reaktionerne i hjernen er afhængige af, hvad man retter sin opmærksomhed imod. En manglende evne til at styre sin opmærksomhed er den væsentligste årsag til, at man får stress. Mange forskningsresultater viser, at opmærksomhedstræning har en fantastisk effekt i forhold til at modvirke stress, uanset hvor mange arbejdsopgaver man har. Få minutters træning i løbet af nogle få uger har ligefrem en mirakuløs effekt.
Ved dette foredrag får du indblik i, hvordan opmærksomhedstræning virker, og hvordan du selv kan lave opmærksomhedstræning. Du får også gratis adgang til opmærksomhedstræningsprogrammer.
Du kan læse mere om foredraget her. Du kan booke eller sende en uforpligtende forespørgsel om foredraget her.

KONFLIKT og KONFLIKTHÅNDTERING

Konflikthåndtering er i bund og grund symptombehandling, altså noget, man sætter i gang, når skaden er sket. I første omgang gælder det om at undgå eller forebygge konflikter. Dette foredrag giver dig viden om og teknikker til at forstå og undgå konflikter, både på arbejdspladsen og i parforholdet.

85 % af alle medarbejdere på en arbejdsplads oplever på et eller andet tidspunkt en konflikt på arbejdspladsen. Ledere bruger omkring 35 % af deres tid på at løse konflikter eller samarbejdsproblemer. 54 % af alle ægteskaber ender med skilsmisse, og tallet ved parforhold uden ægteskabspapir er væsentlig højere.
Konflikter opstår, når vores hjerne opfatter en uenighed eller dét, den anden siger eller gør, som et personligt angreb og reagerer ved at blive vred, irriteret, ked af det osv. Du vil få viden om, hvad det er, der sker i hjernen, og hvordan man kan blive opmærksom på det. Med den viden kan du undgå, at en uenighed udvikler sig til en konflikt.
Du vil få indblik i de fejlvurderinger, vores hjerne helt automatisk laver, som gør, at vi opfatter det samme vidt forskelligt. Du vil få en viden om, hvorfor personer, der for eksempel har været lykkelig gift i 20 år, kun husker de sidste seks dårlige måneder, mens samtlige forudgående lykkelige år er glemt.
Du kan læse mere om foredraget her. Du kan booke eller sende en uforpligtende forespørgsel om foredraget her.

Andre foredragsønsker

Hvis du har ønsker om foredrag, som er specialtilpasset, kan det også lade sig gøre. Send en uforpligtende forespørgsel her.

Ønsker du helt uforpligtende at høre mere om vores foredrag?