ER du dine følelser, eller HAR du følelser?

Når du siger: “Jeg er vred, jeg er skuffet, jeg er nervøs, eller hvad det nu kunne være, så siger du, at du ER vrede, at du ER skuffelse, at du ER nervøsitet. Du er identificeret med følelsen.

Hvis jeg, i et forsøg på at mindske din nervøsitet, for fx edderkopper, siger: ”Edderkopper i Danmark er ikke farlige”, så vil din hjerne betragte det som et personligt angreb. Hvis jeg på den måde forsøger at fjerne din nervøsitet, og du ER nervøsitet, så opfatter din hjerne det, som om jeg vil forsøge at fjerne dig. Jeg opfattes derfor som en trussel, selvom jeg bare forsøger at hjælpe.

Det er nødvendigt først at ophæve identifikationen og betragte følelsen, som noget man HAR, og ikke som noget man ER.

Så kan man iagttage følelsen, acceptere dem, ændre eller fjerne dem, hvis det er det, man har lyst til.

Ved foredraget: ”Lær at styre dine tanker og følelser” får du en dybere forståelse af dette og simple teknikker til, hvordan du kan gøre det, og dermed befri dig selv for en masse lidelse.

Køb billet til foredrag her:

Horsens
Den 8/9
Køb billet

Horsens
Den 8/9
Køb billet