Kan man lære ”IKKE AT KUNNE CYKLE”?

Det lyder tåbeligt, at lære ”ikke at kunne cykle”, og jeg vil heller ikke anbefale det. Men det er et godt eksempel på, hvordan man kan omprogrammere hjernen.

Dengang du i sin tid lærte at køre på cykel, brugte du helt bevidst al din opmærksomhed på at holde balancen, træde rundt, se på vejen og andet. Det var ikke muligt, på samme tid, at tænke eller tale om andre ting.

Efter du havde gjort det i et stykke tid, begyndte der at blive lavet automatiske mønstre i hjernen, og i dag kan du cykle uden at tænke over, hvad du gør. Det fungerer helt automatisk. Du kan tale med sidemanden, og måske også tjekke mobiltelefonen mens du cykler.

Hvis du skal lære ”ikke at kunne cykle”, skal du de næste tre måneder, hver gang du sætter dig op på din cykel, vælte bevidst. Ja, det lyder skørt, men hvis du gør det helt bevidst, vil der blive dannet automatiske mønstre i hjernen, og derefter vil du vælte helt automatisk.

Alle dårlige vaner og uhensigtsmæssige reaktioner kan man ændre på samme måde.

Ved foredraget: ”Lær at styre dine tanker og følelser” får du en nærmere forklaring og flere teknikker til, at ændre det du gerne vil ændre.

Køb billet til foredrag her:

Horsens
Den 8/9
Køb billet

Horsens
Den 8/9
Køb billet